Skip to main content

Simona & Ovidiu – Fotografii Cununie Sibiu

By septembrie 27, 2013februarie 12th, 2018Blog

Pe Simona si Ovidiu i-am cunoscut prima data acum aproape  doi ani in Sibiu, la nunta altor miri dragi si prieteni noua, pe care de data aceasta i-am fotografiat in calitate de nasi.Este vorba de Andra si Ovidiu, care acum formeaza o minunata familie.

Sa revenim la tinerii insuratei! A fost o zi cu soare din luna august, in care Simona si Ovidiu au spus „DA!” in fata ofiterului de stare civila, au fost emotii, au fost suspine, dar mai ales a fost multa fericire. Am avut parte de oameni minunați, care au reusit sa ne surprinda cu zambete delicate, veselie din suflet, atentie pentru detalii si atat de multa dragoste emanata.

Mai jos o sa vedeti o mica selectie de fotografii de la cununia civila, iar mai apoi sedinta foto de logodna.

In curand vor urma fotografiile dintr-o zi cu totul deosebita din viata lor, nunta!

fotograf cununie sibiufotograf cununie sibiufotograf cununie sibiufoto_cununie_civilafotograf cununie sibiufotograf cununie sibiucununie_sibiu_6fotograf cununie sibiucununie_sibiu_8 fotograf cununie sibiu cununie_sibiu_10 cununie_sibiu_9cununie_sibiu_12 fotograf cununie sibiu cununie_sibiu_15 cununie_sibiu_14 cununie_sibiu_13fotografii_cununie_civilacununie_sibiu_19 fotograf cununie sibiucununie_sibiu_23cununie_sibiu_20 fotograf cununie sibiu  fotograf_cununie_civilacununie_sibiu_22

Comments

comments

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact