Skip to main content

Florina & Sorin – Fotografie Nunta Brasov

By septembrie 18, 2013mai 9th, 2018Blog, Fotograf Brasov

A fost ziua lor, ziua în care ei sunt cei mai importanți, cei mai fericiți, si cei mai îndrăgostiți, asa ii veti vedea pe Florina si Sorin in fotografiile de nunta, un tanar cuplu din Brasov, care acum formeaza o minunata familie.

Pe Florina si Sorin i-am cunoscut in orasul meu natal Fagaras, inca de la primele vorbe s-au dovedit a fi foarte deschisi, si mi-au lasat impresia ca v-om avea o colaborare foarte reusita impreuna, ceea ce asa a si fost.  Totul a inceput dis de dimineata, cand am plecat din Sibiu pentru a ajunge in Brasov, acasa la tinerii insuratei, pentru a asista la pregatirea mirelui, Sorin.

O mireasă frumoasă și gingașă, asa a fost Florina, care alaturi de Sorin formeaza o pereche perfecta iar prin zâmbetul lor înțelegi instant fericirea dragostei.

In ceea ce priveste sedinta foto de nunta, am realizat-o intr-o locatie noua pentru noi, la Manastirea Brancoveanu din Sambata de Sus  langa poalele muntilor, un loc linistit departe de aglomeratia si agitatia orasului, reusind sa surprindem niste fotografii deosebite cu minunatii nostri miri, pe care va invitam sa le vedeti in continuare!

fotograf nunta brasovfotograf nunta brasovfotograf nunta brasov fotograf nunta brasovfotograf nunta brasovfotograf nunta brasovfotograf nunta brasovfotograf nunta brasovfotograf nunta brasovfotograf nunta brasovfotograf nunta brasovfotograf nunta brasovfotograf_nunta_brasov_24fotograf nunta brasovfotograf nunta brasovfotograf nunta brasovfotograf nunta brasovfotograf_nunta_brasov_4fotograf nunta brasovfotograf nunta brasovfotograf nunta brasovfotograf nunta brasovfotograf nunta brasov fotograf_nunta_brasov_37fotograf nunta brasovfotograf nunta brasov fotograf nunta brasovfotograf nunta brasovfotograf nunta brasov fotograf_nunta_brasov_6fotograf nunta brasov fotograf_nunta_brasov_12fotograf nunta brasovfotograf_nunta_brasov_28 fotograf nunta brasovfotograf_nunta_brasov_38 fotograf_nunta_brasov_39 fotograf_nunta_brasov_40 fotograf_nunta_brasov_42fotograf nunta brasov

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact