Cand vine vorba de fotografia de nunta, probabil va vin in minte o multime de intrebari, cele mai importante sunt ce pachete foto oferiti si desigur care este oferta foto privind fotografia de nunta. Da, sunt niste intrebari importante la care va putem raspunde foate rapid daca ne oferiti mai multe detalii despre evenimentul vostru, ne intereseaza in special data cand o sa aiba loc nunta, pentru a verifica disponibilitatea noastra, iar apoi localitatea unde se va petrece totul si desigur ne-ar face mare placere sa aflam cat mai multe despre voi si despre cum va imaginati acea zi speciala, unica.

Avand aceste informatii o sa va trimitem oferta foto, care contine toate pachetele si serviciile noastre, iar apoi ne putem auzi cu drag pentru orice alte nelamuriri, face-to-face, la un telefon sau virtual, skype sau whatsapp.

Apropo de disponibilitate, trebuie sa aveti in vedere faptul ca fotografii buni se ocupa destul de repede, asa ca ar trebui sa incepeti cautarile cu cel putin un an inainte de eveniment pentru a fi siguri ca acei fotografi pe care ii urmariti sa fie liberi in data evenimentului vostru.

Noi, Adina si Andrei adica Jadoris Photography avem un numar limitat de evenimente pe an, nu suntem o agentie, ne axam pe calitate si nu pe cantitate, iar pentru noi conteaza cel mai mult ca voi, viitori miri sa fiti fericiti si multumiti cu amintirile primite din acea zi (care nu o mai puteti repeta), fiindca amintirile trebuie sa le aveti pentru o viata intreaga! 🙂

Ne place sa ne cunoastem mai bine, sa cream o conexiune intre noi si clienti fiindca un fotograf nu este doar un simplu furnizor de servicii, este mult mai mult, practic iti incredintezi toate amintirile frumoase din acea zi, si ai incredere ca totul o sa iasa asa cum ti-ai dori, pe langa asta fotograful o sa fie in fata ta si alaturi de tine o zi intreaga, trebuie sa te simti in largul tau in preajma acestuia, cum altfel poti sa zambesti cu adevarat si sa te bucuri de evenimentul tau?

Mai jos o serie de intrebari si raspunsuri. 🙂

De unde sunteti? Va deplasati si in alte localitati?

Desi suntem din Sibiu, atat timp cat ne este acceptat pasaportul suntem disponibili oriunde.

De cand fotografiati nunti?

Am inceput sa fotografiem nunti in 2008.

Cate fotografii ne sunt livrate dupa nunta?

La nunta se vor face atatea fotografii cate sunt necesare. Bineinteles, numarul de fotografii livrate depinde de la eveniment la eveniment insa nu am livrat nimanui sub 1000 de fotografii.

Fotografiile sunt prelucrate?

Toate fotografiile vor fi editate in stilul nostru, ceea ce presupune corectii de luminozitate, contrast, culori, incadrare, viziune. Deoarece ne place ca albumele noastre sa arate impecabil, fotografiile ce vor intra in componenta lor vor fi retusate suplimentar.

In cat timp primim fotografiile?

Termenul de predare al fotografiilor este de 30-60 de zile de la eveniment.

Cum alegem fotografiile din album?

Intial se face un design al albumului in stilul nostru caracteristic. Dupa terminarea design-ului initial, veti primi in format digital paginile albumului pentru a le analiza si pentru a ne comunica eventualele schimbari ce le doriti a fi facute. Abia dupa ce primim ok-ul vostru il vom trimite la print.

Pot sa vad un album de la o nunta?

Desigur, insa acest lucru va putea fi posibil doar in urma unei intalniri.

Cat stati la nunta noastra?

De la inceputul nuntii(make-up, pregatiri) pana la sfarsitul receptiei (servirea tortului).

Oferiti si filmare?

La Jadoris ne ocupam exclusiv de partea foto a unui eveniment.Daca doriti totusi si filmare de la noi, va putem pune in legatura cu videografi cu care am mai lucrat si de care atat noi cat si mirii nostrii am fost foarte multumiti.

Care este oferta foto?

Exista mai multe pachete din care puteti alege si le vom trimite pe mail la cerere in functie de evenimentul vostru!

Cati fotografi veti fi la nunta noastra?

Desi ne place si ne dorim sa fim mereu impreuna la evenimnte, din momentul in care am devenit parinti am fost nevoiti sa facem anumite schimbari. La evenimnte vom fi prezenti unu dintre noi impreuna cu un asistent si de cate ori va fi posibil, pe amandoi.

In ziua nuntii va fi o sedinta foto?

Bineinteles, fiind singurul moment din zi cand putem face fotografii doar cu voi doi.Pentru a aceasta va recomandam sa alocati 2 ore din programul zilei in 1-2 locatii , fara a include si drumul dus- intors pana la locatii!

Cum pot rezerva data nuntii?

Pentru a putea rezerva data unui eveniment, vom completa un contract si se va achita un avans, moment in care data evenimentului vostru va fi rezervata.

Cum procedam cu semnarea contractului?

Daca sunteti din Sibiu, vom stabili o intalnire pentru a semna contractul iar daca sunteti din alt oras precum multi dintre clientii nostrii, vom semna contractul online.

Afla Oferta Foto