Skip to main content

Nu am mai postat de mult o sedinta foto, insa a venit si momentul acesta. 🙂 Anul trecut a fost un an super fain, plin de evenimente, locatii noi si oameni faini, si inca mai avem multe de aratat, dar le luam pe rand.

Ne bucuram mult cand mai facem si altceva in afara de fotografie de nunta, asa ca anul trecut spre sfarsit de sezon am iesit la o sedinta foto in Sibiu, alaturi de prietenii nostri Alina si Luci si animalutele lor de companie! 🙂 Iubim animalele mult de tot, si noi avem o pisica Lucy, care ne inveseleste ziua si ne mai aduce aminte sa ne mai ridicam de la calculator si sa ne facem timp pentru noi cand ne pierdem in miile de fotografii de editat :)) Asa sunt si Alina si Luci, si ei sunt fotografi ca si noi, dar ei pe langa pisica lor Fulga mai au inca doi membrii ai familiei, cateii lor Fram si Pixie, deci triple fun & love! :))  Am inceput sesiunea foto la ei acasa, ne-am jucat cu animalutele lor, am alergat, am ras, ne-am distrat, iar apoi am continuat in acelasi ritm spre Palatul Brukental din Avrig.

Alina si Luci sunt niste prieteni dragi, oameni harnici si plini de viata, cu un ras molipsitor. Dragilor sa ramaneti mereu asa! Ps. Felicitari pentru cei 10 ani fericiti impreuna, va pupam! 🙂

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact