Skip to main content

Ana & Mircea sunt prietenii nostri de foarte multa vreme iar pe Ana o cunoastem inca din liceu cand eram colegi iar mai apoi la facutate. Ne-am bucurat enorm cand ne-au rugat sa le fotografiem sedinta foto de dupa nunta tocmai in Atena.
Noi, cei de la Jadoris Adina & Andrei, ne bucuram mult cand avem parte de locatii noi, pretabile pentru fotografia de nunta! 🙂 Atena este un oras superb in care alaturi de Ana & Mircea am petrecut cateva zile frumoase. Ne-am trezit dimineata pentru un rasarit si ne-am lasat prinsi de noapte pentru un apus. Dar sa incepem cu inceputul. 🙂
In prima zi din capitala Greciei, nu am stiut incotro sa mergem asa ca ne-am urcat in masina si am iesit din oras. La cateva minute de Atena am gasit un loc de coasta superb asa ca am inceput sedinta foto. Dupa ce ne-am incalzit am decis sa mergem catre templul lui Poseidon dar nu ne-au permis accesul. Nu a fost o problema deoarece in imediata apropiere am gasit cateva locuri superbe pentru cateva cadre cu cei doi.
In Atena sunt multe locuri deosebite de unde poti privi un apus sau un rasarit de la inatime. Mircea nu era la prima lui calatorie in Atena, asa ca am avut parte de un ghid foarte bun, astfel in prima seara am decis sa prindem apusul la Mount Lycabettus, unde a fost nevoie sa facem putin slalom printre turisti, insa a meritat, de aici se vedea superb Acropolisul. Bineinteles ca a doua zi am vrut sa avem parte si de un rasarit, aici ne-a ajutat google-ul, gasind dealul Filopappou, un punct din mjlocul orasului cu o panorama superba.
Au fost pentru noi cateva zile pline, urcand si coborand multe dintre strazile Atenei , zile in care ne-am simtit superb si ne-am bucurat ca le-am putut fi alaturi prietenilor nostri. Dragilor sunteti minunati, va pupam!

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact