Skip to main content

Iuli impreuna cu Haim locuiesc in Israel si au venit in Romania pentru a-si anunta logodna, iar cei doi au hotarat ca cel mai bun mod de a face acest lucru este o sedinta foto. 🙂

Desi pana la destinatia finala, Braila de unde este Iuli, au avut mai mute opriri ne-am bucurat mult ca au ales Sibiul ca locatie pentru sedinta lor foto, amandoi fiind pentru prima oara in Sibiu.

Am inceput dimineata in incinta hotelului Hilton din Sibiu, pana cand vremea avea sa se incalzeasca putin, fiind totusi vorba de luna februarie, asa ca am profitat de locatie si am inceput sa facem fotografii. A urmat apoi o plimbare prin centrul Sibiului, bineinteles pentru sedinta foto, insa a fost o placere sa ne plimbam impreuna cu Iuli & Haim, iar Sibiul in aceea perioada era atat de liber, fara mese, terase si turisti, parca se pregatise pentru vizita acestora.

Dupa ce am terminat sedinta, ne-am oprit la Lily’s la o cafea, unde am avut ocazia sa povestim mai mute si am aflat ca in Israel nuntile sunt complet diferite fata de ale noastre….dureaza mut mai putin insa numarul invitatiilor de regula este de aproximativ 1000 oameni….plus/minus. 🙂

Am petrecut o dupamasa extraordinara alaturi de voi dragilor si abia asteptam sa ne revedem, insa pana atunci va lasam sa vedeti ce a iesit dupa plimbarea noastra!

Comments

comments

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact