Skip to main content

Incepem anul 2017 cum altfel decat cu un nou post pe blog, este vorba despre un eveniment tare drag noua unde am avut ocazia sa participam ca fotografi de nunta!

Pe Oana si Mihai ii cunoasteti de la sedinta foto de dupa nunta din Italia pe care daca nu ati vazut-o va recomadam sa aruncati o privire :),  iar acum a venit timpul sa va aratam cum a fost si in ziua nuntii lor.

A fost o nunta pe placul nostru, intrucat Oana si Mihai au incercat sa isi faca programul zilei cat mai lejer pentru a se putea bucura de ziua lor.

Am inceput de dimineata, intr-o zi din septembrie in orasul nostru drag Sibiu. Pregatirile celor doi au avut loc la Hilton, intr-un cadru intim, de aici am mers direct spre biserica, iar in drum am facut o mica sedinta foto pe stradutele din Sibiu. Apoi a urmat petrecerea despre care nu e nevoie sa spunem prea multe decat ca a fost „wow” (o sa vedeti in fotografiile de mai jos). Petrecerea a fost animata de trupa Antract care au facut atmosfera, toti invitatii fiind permanent in picioare pe ringul de dans de la mic la mare, cum rar am mai vazut!

Oana si Mihai au avut una dintre cele mai dinamice si pline de emotie nunti la care am participat anul ce a trecut. A fost o nunta superba alaturi de doi oameni tare dragi noua!

Dragilor va pupam si abia asteptam sa ne revedem!

Make-up: Adina Zotinca

Band: Antract & Romulus Cipariu

Music: Event factory

Lights: Andrei Coman

Bar & Cocktail – Cocktail Philosophy

Candy bar -Smart Cookies

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact