Skip to main content

Oana & Cosmin – Sedinta Foto de Logodna

By septembrie 5, 2013februarie 12th, 2018Blog

Dimineata, cand cei doi indragostiti au plecat din Bucuresti spre Sibiu, Oana nu avea nici cea mai mica idee cat de importanta urma sa devina aceea zi pentru ea.

Sa incepem totusi cu inceputul.Cu 3-4 saptamani inaintea sedintei foto din Sibiu am inceput sa  pregatim impreuna cu Cosmin fiecare amanunt al acestei zile ce urma sa fie mai mult decat o excursie si o sedinta foto, urma sa fie o cerere in casatorie.

Desi vremea a incercat sa ne strice planurile, totul a mers perfect, drept dovada si fotografiile de la sedinta foto ce arata doi indragostiti plini de viata ce se completeaza perfect.

Un singur lucru ne bucura mai mult decat aceste fotografii…faptul ca dupa aceea zi am mai castigat niste prieteni!

 sedinta_foto_sibiu-2sedinta_foto_sibiu-3 sedinta_foto_sibiu-4 sedinta_foto_sibiu-5 sedinta foto logodnasedinta_foto_sibiu-5zsedinta_foto_logodna_2 sedinta_foto_logodna_6 sedinta_foto_logodna_7 sedinta_foto_logodna_8 sedinta_foto_logodna_9 sedinta_foto_logodna_10 sedinta_foto_logodna_11 sedinta_foto_logodna_12 sedinta_foto_logodna_13 sedinta_foto_logodna_14 sedinta_foto_logodna_15  sedinta_foto_logodna_19 sedinta_foto_logodna_20 sedinta_foto_logodna_22  sedinta_foto_logodna_24sedinta_foto_logodna_18sedinta_foto_logodna_23

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact