Skip to main content

David Andrei – Fotografie de Botez Sibiu

By septembrie 2, 2013februarie 12th, 2018Blog

Cate expresii poate avea un bebelus in ziua botezului? Micutul David Andrei nu inceteaza sa ne arate cat poate fi de simpatic si zambaret in fiecare fotografie.

Nasterea unui copil este o adevarata minune iar sentimentul de fericire ai parintilor lui Corina si Vasi a fost cu adevarat unic, au o minunatie de copil!

Fotografierea botezului a inceput cu pregatirile copilasului, la el acasa, aici parintii au avut grija ca lui sa-i fie acordata intreaga atentie si el sa fie cel mai frumos, apoi a urmat ceremonia religioasa, cel mai emotionant moment a fost scufundarea pruncului in apa sfintita. Micutul David a plans putin deoarece era un spatiu nou pentru el, insa in scurt timp a ajuns din nou in bratele nasei care l-au primit cu caldura.

Va lasam in compania unei familii frumoase, surprinsa intr-un moment cu totul deosebit, si mai ales in compania celui mai iubit dintre pamanteni pentru mami si tati, el este David Andrei!

Suntem siguri de faptul ca acesta, cu asa un zambet frumos, va v-a cuceri din prima clipa! Asadar va invitam sa vizualizati aceste fotografii de botez transformate in amintiri nepretuite peste ani si ani! ­čÖé

fotograf_botez-3 fotograf_botez-1fotograf_botez-2fotograf_botez-4 fotograf_botez-5 fotograf_botez-6 fotograf_botez-7 fotograf_botez-8 fotograf_botez-9 fotograf_botez-10 fotograf_botez-11 fotograf_botez-12 fotograf_botez-13 fotograf_botez-14 fotograf_botez-15 fotograf_botez-16 fotograf_botez-17 fotograf_botez-18 fotograf_botez-19 fotograf_botez-20 fotograf_botez-21 fotograf_botez-22 fotograf_botez-23 fotograf_botez-24 fotograf_botez-25 fotograf_botez-26 fotograf_botez-27 fotograf_botez-28 fotograf_botez-29 fotograf_botez-30 fotograf_botez-31 fotograf_botez-32 fotograf_botez-33

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact