Skip to main content

Despre Madalina si Vlad am putea sa va spunem multe, insa ceea ce ne-a fermecat cel mai mult la ei a fost increderea pe care au avut-o in noi  inca de la inceput, de la prima intalnire cand ne-au spus direct ca ne vor pe noi ca si fotografi la nunta lor.  Increderea pentru noi fotografii de nunta este cel mai important lucru. Iar cand zicem incredere, Madalina si Vlad nu au ezitat nici o clipa. Au urcat cu masina pe un drum mai degraba potrivit pentru un tractor, am fotografiat in cateva locuri in care nu si-au imaginat ca se poate fotografia in ziua nuntii insa totul s-a legat la sfarsit, iar noi am reusit sa le spunem povestea acelei zile, iar peste ani si ani isi vor aduce aminte cu drag de aceasta experienta.
Ziua nuntii lor a fost a fost  una cat se poate de incarcata, iar Madalina si-a inceput ziua cu mult timp inainte de rasaritul soarelui. Suntem obisnuiti ca mirii nostri sa fie mereu in centrul atentiei dar de data aceasta,  cel putin la pregatirile Madalinei, pisica lor a fost in centrul atentiei fiind un membru al familiei.
Nunta a avut loc la Hilton,  Madrigal iar Cami si Darius, nasii lor, fostii nostri miri le-au fost mereu alaturi pe parcursul intregii zile si s-au distrat de minune.

Cateva zile mai tarziu am plecat impreuna spre Castelul Peles, o locatie superba unde Madalina si-a dorit de mult o sedinta foto, iar dupa 2-3 ore de plimbat in jurul castelului, am decis sa schimbam locatia.  Am plecat astfel spre Poiana Regala din Sinaia, o locatie greu accesibila dar care a meritat efortul unde am prins apusul si am fost rasfatati cu o panorama asupra Sinaiei.
Ne-am simtit super alaturi de voi dragilor si a fost o experienta extraordinara pe care am repeta-o cu orice ocazie. Va pupam! 🙂
fotograf nunta sibiufotografii nunta sibiufotograf nuntafotograf nunta

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact