Skip to main content

A fost o vara foarte plina pentru noi, plina de evenimente frumoase, multi km parcursi, locatii noi, si mai ales oameni faini, iar acum la inceput de toamna am pregatit un nou post pe blog cu fotografii de nunta, alaturi de doua persoane tare dragi noua, Diana si Florin alaturi de care am luat parte la amintiri frumoase si ii consideram prietenii nostri. ­čÖé

Am fost impreuna cu Diana & Florin in 3 ocazii diferite, si anume la cununia civila, in ziua nuntii si la sedinta foto de dupa nunta, dar astazi o sa va aratam ultimele 2 sedinte foto impreuna cu acesti doi oameni tare frumosi.
Ziua nuntii a fost cat se poate de relaxata, fara stres, Diana si Florin dorind sa se bucure cat mai mult de aceste momente alaturi de familie si prieteni apropiati.

Pentru sedinta foto de dupa nunta, ne-am urcat in masina si am plecat toti 4 spre Colibita, un loc de care auzisem in repetate randuri insa pe care nu il vizitasem pana atunci. Deoarece am avut 2 zile pentru aceasta, am inceput sedinta foto la rasarit, pentru a evita aglomeratia din timpul zilei, ceea ce s-a dovedit a fi cea mai buna decizie pe care o puteam lua. Dupa 2-3 ore de fotografiat, ne-am  retras la pensiune pentru a ne bucura de aceea zi frumoasa. Spre apus, ne-am echipat si am plecat in cautarea unor locuri mai putin vizitate de turisti, iar Colibita nu duce lipsa de locuri frumoase!

Au fost cateva zile pline si frumoase alaturi de Diana & Florin iar noi am plecat acasa fericiti ca am avut ocazia sa le petrecem alaturi de ei!

Comments

comments

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact