Skip to main content

Anul acesta am inceput sa cunoastem capitala tot mai bine, fiindca de multe ori revenim aici cu drag pentru a face fotografii de nunta in Bucuresti.

Se spune ca in viata ta atragi oameni asemeni tie, si ne bucuram enorm ca am avut ocazia sa ii cunoastem pe Monica si pe Bogdan si sa le fim alaturi in ziua nuntii. ­čÖé

Monica si Bogdan sunt doi oameni veseli si relaxati, care au radiat pe tot parcursul nuntii si au avut un singur scop….sa se simta bine in una din cele mai frumoase zile ale vietii lor. Totul a inceput dimineata, cu pregatirile acestora, intr-o atmosfera relaxata si inconjurati de prietenii lor, la Hotel Ramada Nord din Bucuresti. Aranjati si pregatiti, am plecat impreuna spre un loc drag celor doi, locul unde au avut prima lor intalnire si care a fost in ziua aceea si primul loc unde am facut prima lor sedinta foto, ceainaria Infintea. A urmat o mica excursie pana in fata casei poporului pentru inca cateva cadre alaturi de Monica, Bogdan si prietenii lor, pana cand ploaia ne-a fortat sa ne retragem catre biserica.

Petrecerea a avut loc la Ramada Bucuresti si o data ajunsi acolo, Monica si Bogdan s-au bucurat la maxim de petrecere.

Ne-am bucurat foarte mult sa fim alaturi de astfel de oameni si asteptam cu nerabdare sa ne reintalnim!

Costum: Consiglieri

Rochie: Marithe

Band: Amna & Band

Flori & Aranjamente:┬áDaphne – Flowers & events

 

Comments

comments

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact