Skip to main content

Oricat am sta si ne-am gandi, nu ne aducem aminte de cate ori am spus mirilor nostri ca increderea in fotografii de nunta din acea zi este unul din cele mai importante ingredienete a unei colaborari reusite. ­čÖé

Cu Raluca si Stefan, ne-am inteles din priviri de prima oara cand ne-am vazut. Doi oameni faini, energici si super deschisi si-au dorit ca ziua nuntii lor sa fie in primul rand despre ei, sa reflecte personalitatea lor si noi ca fotografi am fost super norocosi pentru increderea care ne-au oferit-o. Nunta lor a avut loc la domeniul Orlandea din Sibiel, si desi locatia unde a a avut loc intreaga nunta este una superba, Raluca si Stefan au fost deasemenea super faini si au radiat de fericire.  Cei doi s-au implicat in organizarea  nuntii, au pus suflet in fiecare detaliu, au personalizat dansul mirilor (care a iesit wow) si intre noi si ei a existat o chimie, perfecta am spune noi, iar fotografiile de la nunta lor, reflecta perfect personalitatea lor.

A fost o placere fiecare moment petrecut cu voi dragilor, ne-am simtit superb si cadrele de mai jos sunt in egala masura rezultatul muncii noastre si al implicarii voastre!

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact