Skip to main content

Am putea sa va povestim despre ziua nuntii Alexandrei si a lui Mihai, dar nu o sa facem asta. 🙂 Nu de alta dar va pot promite ca au avut o zi de-a dreptul speciala si s-au distrat la maxim, iar fotografiile de mai jos pot sa confirme asta. O sa va povestim despre cum am vazut noi nunta lor din Sibiu, din punctul de vedere al unui fotograf de nunta.

Cand scriem aceste randuri mai avem cateva zile si o sa devenim parinti si pentru noi asta a insemnat multe schimbari, mai ales dpv al fotografiei, deoarece unul dintre noi a fost tras pe dreapta (ghici cine 😀 ). Adaugam la aceasta reteta si o pandemie, un an in care nu am putut sa facem ceea ce ne place si evident ca am avut emotii la prima nunta a sezonului, de parca acum mergeam la prima nunta.

De indata ce am intrat la Mihai in casa am dat de unul dintre cei mai relaxati si bine dispusi miri pe care i-am vazut vrodata :). Si pentru ca prima impresie e de cele mai multe ori corecta, pana la sfarsitul zilei asa au fost Alexandra si Mihai…fericiti, bucuruosi si relaxati…o placere sa fii alaturi de ei, si nici macar cele 35 grade de afara nu le-au luat zambetul de pe buze. Am ras, am glumit, am dansat si ne-am bucurat pentru ei ca pentru niste prieteni vechi.

A fost cel mai bun mod de a incepe sezonul, de a incepe o noua etapa a vietii noastre pentru noi, si tare mult ne dorim ca de acum incolo toti mirii nostri sa fie ca Alexandra si Mihai. Sa ne bucuram de fiecare moment deoarce daca am invatat ceva in ultima perioada este ca nimic nu este sigur si trebuie sa ne bucuram acum de ceea ce avem in fata.

Felicitari dragilor si abia asteptam sa ne revedem…in formula extinsa de data asta! 😀

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact