Skip to main content
Fotograf nunta Ploiesti

A mai trecut un an, 2017 a fost un an frumos cu experiente noi, zeci de mii de fotografii de nunta si multe provocari care ne-au ajutat sa crestem si sa ne depasim limitele in ale fotografiei. ?

A fost un an deosebit alaturi de oameni fericiti, si veseli ca Alina si Dani, de care ne aducem aminte cu drag astazi. Astazi este despre ei, despre dragostea lor, despre povestea lor, despre pasiunea lor.

Vorbim despre pasiunea lor, adica despre cat de mult iubesc ei sa calatoreasca ( la fel ca si noi :)) drept urmare, tematica nuntii a fost asa cum probabil banuiti despre calatorii, de la invitatia de nunta pana la aranjamentul salii, totul a fost ca o atmosfera de vacanta, in care abia asteptai sa ajungi. Si ce poate fi mai frumos decat sa fii inconjurat de familie si prieteni dragi din toate colturile lumii intr-o zi asa speciala? Alina si Dani au avut parte de toate acestea si s-au distrat de minune!

Lasam mai departe fotografiile de nunta sa spuna povestea lor, iar noi inca ne gandim la vacanta :)). Felicitari dragilor si abia asteptam sa vedem amintiri frumoase cu voi din jurul lumii! ?

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact