Skip to main content

Ne place mult sa calatorim iar din aceasta cauza ca si fotografi de nunta nu ne limitam doar la orasul nostru natal Sibiu, ci o mare parte din evenimentele la care participam sunt raspandite prin toata tara, incercand cu timpul sa devenim wedding destination photographers, sa trecem granitele tarii, sa descoperim traditii noi, locuri in care nu am mai fost si oameni deosebiti!

Fiecare an este special, iar numarul nostru de evenimente este limitat fiindca vrem ca fiecare eveniment fotografiat de noi sa fie memorabil, iar sedinta foto de dupa nunta sau asa numita After wedding sa fie una unica pentru fiecare cuplu fotografiat de noi si ne dorim ca ei sa se regaseasca in ea!

Asa a si fost pentru Oana si Mihai, conexiunea dintre ei, felul lor de a fi, au creat o chimie perfecta cu locul ales pentru after wedding si desigur cu noi ca si fotografi!

Suntem foarte flexibili si deschisi cand vine vorba de locuri noi de fotografiat si de ce nu in alta tara, si din aceasta cauza desi am avut multe optiuni in final am ramas la doua Italia – Lacul Como si  Austria – Hallstatt, ambele incredibil de frumoase. Ne-a fost greu de ales dintre ele, insa in final am ramas convinsi de frumusetea Italiei, mai ales ca in acea zona nu au mai fost nici ei si nici noi.  Ideea ne-a suras asa ca ne-am facut bagajele si am plecat spre Italia.

Dupa un zbor nu foarte lung, am aterizat la Milano iar de acolo am inchiriat o masina si am mers spre Como, dupa aproximativ o ora de condus, ora in care ne-am tot holbat pe geam, si am urmarit gps-ul :)) am ajuns la destinatie si ne-am cazat intr-un apartament specific zonei de unde puteam vedea o panorama superba a lacului, imediat dupa aceea am profitat de zi si am plecat sa exploram zona.

A doua zi dimineata, a inceput aventura!

Era innorat afara, ploua ca in povesti si era singura zi in care puteam ajunge la Villa Balbianello, un obiectiv turistic foarte apreciat, cu o gradina superba, aflata pe o mica peninsula pe coasta unui deal, loc in care intre timp am aflat ca s-au filmat anumite scene din  Casino Royale din seria James Bond si Star Wars, vila este o adevarata capodopera cu o priveliste superba a lacului.

Ne-am luat inima in dinti, i-am convins pe Oana si Mihai ca totul va iesi cum trebuie si am plecat prin ploaie spre vila. Ajunsi acolo am avut aproximativ 30 de minute in aceea locatie in care ne puteam pierde lejer toata ziua asa ca am inceput sa fugim in toate partile prin ploaie pentru a putea fotografia cat mai mult din acea locatie deosebita.

Dupa aceea, uzi fiind din cap pana in picioare, am plecat inapoi spre casa, am pus hainele pe calorifer iar dupa ce ne-am incalzit putin iar hainele s-au uscat am plecat din nou la drum spre Milano, unde ne-am pierdut in multime si am reusit sa facem cateva fotografii noaptea.

A treia zi a fost complet opusa zilei precedente, soare fiind in permanenta pe cer asa ca ne-am putut plimba in voie in jurul lacului Como, bucurandu-ne de tot ce ne putea oferi aceasta zona superba.

Acest after wedding a fost „aceea” sedinta foto de dupa nunta din an plina de peripetii, obositoare dar frumoasa, care ne face sa apreciem cu atat mai mult ceea ce facem si faptul ca avem ocazia sa fim alaturi de oameni deosebiti in cele mai frumoase momente ale vietii lor.

Va lasam sa vedeti ce a iesit si noi revenim cu nunta Oanei si a lui Mihai! Apropo dragilor ati fost minunati, si ne bucuram ca va avem ca prieteni, si ca ati impartasit cu noi momentele voastre!

 

after wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italiaafter wedding italia

Comments

comments

Join the discussion 6 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact