Skip to main content
Fotograf nunta

Am putea spune ca ii cunoastem de multa vreme pe Elena si pe Vlad, tinand cont ca am fost impreuna (ca si fotografi desigur) la nunta unor prieteni apropiati lor si dragi noua si 2 botezuri, pana sa ajungem la nunta lor ce a avut loc la Hilton, in orasul nostru drag Sibiu.

Elena este elementul vibrant al relatiei, mereu cu zambetul pana la urechi si plina de viata iar Vlad, cu un simt dezvoltat al umorului si pus pe glume dar in acelasi timp hotarat si echilibrat, se completeaza perfect unul pe celalalt.

Intr-o zi insorita de toamna, chiar la inceput de noiembrie s-au horatat ca e momentul sa inceapa si oficial o viata in doi. Inconjurati de familie, prieteni, toti cei dragi lor, emotii, zambete, multa voie buna si o petrecere pe cinste s-au bucurat din plin de fiecare moment din ziua lor! 🙂 Iar noi am fost alaturi de ei pentru a imortaliza toate acestea prin fotografii.

Cateva zile mai tarziu, ne-am reintalnit in Sinaia, la Castelul Peles, pentru a fotografia sedinta foto dupa nunta si desi aveam emotii ca va fi plin de turisti, am avut noroc si i-am ocolit, am avut parte de o zi frumoasa cu multe fotografii, iar dupa ne-am relaxat si incalzit la un vin fiert. 🙂

A fost o nunta superba, cel mai bun mod prin care noi ca si fotografi de nunta, puteam incheia un sezon lung si frumos de evenimente, sezonul 2017, alaturi de oameni faini care si-au lasat deoparte toate grijile pentru aceasta zi speciala din viata lor. Dragilor sunteti minunati! ❤

 

Comments

comments

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact