Skip to main content

Fotografie de nunta in Cluj

Cluj a inceput sa devina un oras tare drag noua, nu de alta dar mereu cand mergem dam peste oameni tare faini! Asa sunt si Kinga & Robi, doi tineri indragostiti nebuneste unul de celalalt inca din liceu :)).
Au avut o nunta tare frumoasa, plina de emotii si momente faine, fiindca au facut-o pentru ei, asa va incurajam si pe voi viitori miri sa o faceti. V-am mai spus ca o parte preferata din ziua nuntii sunt pregatirile? Kinga a tinut mult la fotografiile de la pregatiri cu ea si cu domnisoarele de onoare… am inceput cu partea de detalii, apoi a urmat o sedinta de boudoir si apoi ne-am distrat impreuna cu fetele, au ras si au topait toata dimineata :)).   Noi, Adina si Andrei cand mergem la un eveniment ca si fotograf nunta Cluj, iar pregatirile se suprapun, ne impartim si noi, astfel eu am fost cu fetele iar Andrei la pregatiri s-a distrat cu Robi si baietii.  Apoi ne-am intalnit cu totii la Kinga acasa, unde cei doi s-au vazut pentru prima oara ca mire si mireasa. Petrecerea a avut loc la Marion Floresti, iar aici nu are rost sa zic mai multe, o sa vedeti in fotografii, chiar sunt sunt niste „party people”!
Kinga si Robi ne bucuram enorm cand ajungem sa cunoastem oameni ca voi, calzi, frumosi si indragostiti, ne-a placut tare mult cu voi la sedinta de dupa nunta in Budapesta si va promitem ca o sa o vedeti in curand pe blog! ❤

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact