Skip to main content

Fotograf nunta Cluj

A trecut ceva timp de la ultimul post pe blog, ce-i drept suntem in plin sezon de fotografiat nunti iar timpul liber devine tot mai putin.
Astazi este despre Cristina si Mihai, doi oameni veseli si faini, printre cei mai zambareti si bine dispusi miri pe care i-am cunoscut. 🙂
Cluj este un oras tare drag noua, spre deosebire de Sibiu are mult mai multi fotografi de nunta buni si ne bucuram ca suntem si noi printre ei :)).  Mihai e si el un fotograf nunta Cluj bun si ne bucuram ca a avut incredere in noi si in viziunea noastra asupra amintirilor si emotiilor lor. Cristina este o fire pozitiva si joviala iar zambetul ei este contagios si te binedispune instant. Cat despre ziua nuntii, nu putem sa spunem dacat ca da, ne-a placut, si-au organizat nunta pentru ei (asa cum toti viitori miri ar trebui sa o faca), ne-a placut pregatirile lor, faptul ca nu s-au plimbat din locatie in locatie si nu au avut traditionalul alai din ziua nuntii (less is more), iar la party au fost sufletul petrecerii.
Cand iti organizezi nunta nu trebuie sa o faci pentru parinti sau pentru invitati, trebuie sa o faci in primul rand pentru tine, cu traditii sau fara in functie de ce te reprezinta cel mai mult. Stim din experienta ca ziua nuntii este foarte lunga si obositoare si din aceasta cauza ar trebui sa-ti organizezi foarte bine programul. Este un eveniment unic , plin de emotii, de care trebuie sa te bucuri si sa-ti amintesti cu drag peste ani si ani. Ca si fotograf nunta Cluj, trebuie sa surprinzi toate momentele zilei si sa oferi cele mai frumoase amintiri. 🙂
Cristina si Mihai ati avut o nunta superba, ne-a facut mare placere sa fim alaturi de voi, va pupam si imbratisam cu drag!

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact