Skip to main content

Fotograf nunta Cluj

Cand fotografii de nunta trec in fata camerei, da exact cum auziti, Olimpia si Dani sunt fotografi de nunta la fel ca si noi, si dupa mai multe cautari, fiindca stim ca este destul de greu sa te decizi la un fotograf de nunta bun, fie el din Cluj, Sibiu sau Bucuresti, (am trecut si noi prin asta la nunta noastra :)),  s-au hotarat sa le fim alaturi, iar aceasta a fost o mare onoare pentru noi!

A fi fotograf de nunta inseamna mult mai mult decat a apasa un simplu buton. Totul e mult mai complex, si aici nu ne referim doar la tehnica, care desigur trebuie sa o stapanesti foarte bine, pe langa asta trebuie sa fii acolo la momentul potrivit, sa surprinzi toate emotiile si fericirea din acea zi, trebuie sa gandesti creativ si sa fii creativ, sa vezi lumina, sa vezi dincolo de acel cadru banal pe care il fac toti, si mai ales un lucru ce devine din ce in ce mai important in fotografia de nunta, trebuie sa creezi acea legatura cu mirii in care ei se simt confortabil si rezoneaza cu tine si cu viziunea ta. Astfel incercam de la an la an, sa crestem, sa fim mai buni, sa oferim mai mult.

Olimpia si Dani, sau Dani Wolf Photography, desi fotografiaza si ei nunti de foarte mult timp, si cunosc foarte bine programul zilei si toate cele, au avut si ei cateva emotii in ziua nuntii :)). Nu e usor sa fii in fata aparatului si in centrul atentiei o zi intreaga, mai ales ca esti obisnuit sa fii tu cel sta in spatele camerei si imortalizeaza tot!  Asa a fost si la noi, fiindca la putin timp dupa nunta lor am avut si noi nunta nostra :)), si din cauza aceasta, acest post este unul putin mai personal. Si noi la fel ca si ei ne-am bucurat de acea zi, si am incercat mereu sa fim cu zambetul pe buze si sa lasam fotografii sa-si faca treaba si sa avem incredere in ei si ideile lor.

Dragilor, ne place mult de voi :), ati avut o nunta superba si ne-a facut mare placere sa fim alaturi de voi!

Sa va iubiti mereu la fel si sa va aminti cu drag aceste amintiri! Va pupam ❤

 

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact