Skip to main content

Emi & Adi – Fotografie de Maternitate

By septembrie 12, 2013februarie 12th, 2018Blog, Fotografie de Familie, Sedinta foto Maternitate

Emi si Adi sunt fericitii parinti a micutei Ariana Izabela, pe care abia asteptam sa o vedem la botezul ei unde vom avea parte de o adevarata sedinta foto.

Intre timp va invitam sa urmariti sedinta foto de maternitate realizata in Timisoara, o sedinta foto destinsa, relaxanta si presarata cu multe glume, in special din partea lui Adi ­čÖé , asa cum ar trebui sa fie orice sedinta foto.

Dupa cum vedeti nici de aceasta data vremea nu a tinut cu noi, asa cum s-a intampla in ultima perioada, dar ce mai conteaza cativa stropi de ploaie cand te simti excelent!

fotograf maternitate

fotografie maternitate fotografie_maternitate_10 fotografie_maternitate_11 fotografie_maternitate_12 fotografie_maternitate_13 fotografie_maternitate_14 fotografie_maternitate_15 fotografie_maternitate_16 fotografie_maternitate_17 fotografie_maternitate_18 fotografie_maternitate_19 fotografie_maternitate_2 fotografie_maternitate_3 fotografie_maternitate_4 fotografie_maternitate_5 fotografie_maternitate_6 fotografie_maternitate_7  fotografie_maternitate_9

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact