Skip to main content

Eric Matteo – Fotografie de Botez Timisoara

By octombrie 3, 2013iulie 4th, 2018Fotograf Timisoara

Acum cateva saptamani v-am aratat fotografiile realizate la nunta Adrianei si a lui Cristi, iar astazi vi-l vom prezenta pe micul Eric ce a avut botezul in aceeasi zi cu nunta parintilor lui. In aceea zi am avut mai mult decat o sedinta foto de nunta si o sedinta foto de botez, am avut parte de o adevarata sedinta foto de familie.

Avem emotii de fiecare data cand fotografiem copii deoarece sunt imprevizibili si nimic nu iti poate garanta un zambet din partea lor, insa cu Eric a fost cu totul alta poveste.Curios ca orice copil, aparatul foto parea sa il fascineze urmarindu-l peste tot cu privirea, ceea ce a putut doar sa ne bucure, fiind un model exemplar :D.

Va lasam în continuare cu fotografiile de botez din Timisoara ale micului Eric iar pentru mai multe fotografii de la receptie va invitam sa vizionati postul cu fotografiile de nunta ale Adrianei si a lui Cristi.

fotograf_botez_timisoara_2 fotograf botez timisoarafotograf botez timisoara fotograf_botez_timisoara_10 fotograf_botez_timisoara_11 fotograf_botez_timisoara_13 fotograf_botez_timisoara_15 fotograf_botez_timisoara_17 fotograf_botez_timisoara_18 fotograf_botez_timisoara_19 fotograf_botez_timisoara_23 fotograf_botez_timisoara_26  fotograf_botez_timisoara_28 fotograf_botez_timisoara_32 fotograf timisoara fotograf_timisoarafotograf_botez_timisoara_39 fotograf_botez_timisoara_41 fotograf_botez_timisoara_42fotograf nunta timisoara

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact