Skip to main content

Kinga & Robi au avut o nunta tare faina unde s-au distrat de minune, insa povestea lor nu putea fi completa fara un after wedding in Budapesta.

La sfarsit de iulie, ne-am hotarat sa mergem in una dintre cele mai frumoase capitale europene, Budapesta. Am mai fost aici, insa ne intoarcem cu drag de fiecare data, fiindca mereu poti sa descoperi locuri noi. ­čÖé Am avut cateva emotii privind vremea, fiindca pe drum am prins si putina furtuna, insa cand am ajuns vineri seara in Budapesta a fost chiar placut si foarte cald. Sambata spre dimineata ne-am trezit si am mers sa ne plimbam putin, sa luam pulsul orasului, iar apoi in a doua jumatate a zilei am inceput sedinta foto. Am ajuns la Palatul Parlamentului iar apoi am mers spre Bastionul Pescarilor, doua dintre principalele atractii ale Budapestei, bineinteles a trebuit sa ne inghesuim printre turisti :)).┬á Am prins un apus superb, insa nu am terminat aici sedinta foto, Budapesta este un oras unde mereu poti sa faci ceva, plin de viata si foarte animat, chiar si in timpul noptii asadar am profitat din plin. Si cum puteam sa incheiem acest after wedding dupa un apus si o sedinta pe timpul noptii? Bineinteles cu un rasarit superb la inaltime, de unde poti sa vezi toata Budapesta, noi credem ca a merita trezitul la ora 5.00, voi ce ziceti? :))

Kinga si Robi ne-a placut enorm de voi, si ne-am simtit super in acest weekend iar noi asteptam cu drag urmatoarea data cand ne vom reintalni!

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact