Skip to main content

De fiecare data cand mergem la un eveniment incercam sa dam ce avem mai bun din noi, sa iesim in evidenta, dar atunci cand la nunta la care mergi atat mirele cat si nasul sunt fotografi, presiunea e inzecit mai mare. ?

Ca si fotograf de nunta ai o mare responsabilitate, trebuie sa le oferi mirilor cele mai frumoase amintiri de care sa se bucure peste ani si ani, trebuie sa fii acolo mereu prezent si implicat, mereu pe faza sa prinzi cele mai importante momente.
Nunta Alexandrei si a lui Catalin a avut loc la conacul Heldsdorf (de mult vroiam sa ajungem si aici), o locatie superba in apropierea Brasovului, un loc de poveste intr-un decor shabby chic, de care am profitat din plin. Pregatirile Alexandrei cat si ale lui Catalin au avut loc la conac, bineinteles in camere separate, alaturi de nasii si prietenii lor, si tot aici am facut si sedinta foto din ziua nuntii, apoi ne-am distrat la party. A fost o zi superba, insorita, ne-a placut foarte mult de Alexandra si Catalin fiindca si-au organizat nunta pentru ei si au facut in asa fel incat ziua nuntii sa fie cat mai lejera si sa se poata bucura de ea, dupa cum puteti vedea si in fotografii.

Dragilor, ne-am distrat foarte fain cu voi, si ne sunteti tare dragi! Va pupam! ?

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact