Skip to main content

Victor Mihai – Fotograf Botez Sibiu

Pe micutul Victor Mihai l-am cunoscut inainte ca el sa se nasca, cand inca era in burtica mamei lui, la nunta Cristinei si a lui Alin. Are niste ochisori mari si albastrii de care te indragostesti instant! Corina si Emanuel, sunt cei mai fericiti parinti de cand s-a nascut, micutul avand parte de toata atentia si dragostea lor.

Primul eveniment din viata micutului Victor Mihai, botezul a avut loc la Sibiu si a inceput cu sedinta foto de acasa, aici am reusit sa surprindem clipe frumoase alaturi de parinti, nasi si bunici. Apoi am continuat cu biserica,  a stat foarte cuminte in bratele nasei sale, Alina si din cand in cand a si atipit putin cu un zambet angelic pe fata,  nu a plans mai deloc, (doar putin la baita) iar la sala s-a odihnit si a dormit ca un mic ingeras, inconjurat mereu de cei dragi.

In continuare dupa cum v-am obisnuit, o sa lasam fotografiile sa vorbeasca despre ce a insemnat botezul pentru Victor Mihai, mai bine decat o vom putea noi face vreodata!

♥♥♥

fotograf botezfotograf botezfotograf botezfotograf botezfotograf botez 7fotograf botezfotograf botez 9fotograf botezfotograf botezfotograf botezfotograf botezfotograf botez 5fotograf botezfotograf botezfotograf botezfotograf botez 18fotograf botezfotograf botez 19fotograf botez 20fotograf botezfotograf botez 22fotograf botezfotograf botezfotograf botez 24fotograf botez 28fotograf botezfotograf botezfotograf botezfotograf botezfotograf botezfotograf botez 27fotograf botez 38fotograf botezfotograf botezfotograf botezfotograf botez 42fotograf botez 44fotograf botez 45fotograf botezfotograf botezfotograf botez 48fotograf botezfotograf botezfotograf botez 51fotograf botez 52fotograf botezfotograf botez

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact