Skip to main content

Pentru noi a fost un an plin, greu, dar superb si ne-am gandit ca cel mai frumos mod de a incheia acest an este cu doi oameni faini si dragi noua, Silica & Daniel.
Pe cei doi i-am cunoscut in urma cu aproape 2 ani la nunta unor prieteni de-ai lor la care am fost fotograf nunta iar cateva saptamani mai tarziu, Silica & Daniel au decis ca vor sa le fim alaturi si la nunta lor.


Silica & Daniel si-au dorit o nunta fara agitatie si stres, de care sa se poata bucura, asa ca au decis ca in prima parte a zilei, la pregatirea lor sa le fie aproape doar familia si prietenii apropiati. Si nu puteau alege un loc mai bun decat un apartament decorat in stil romanesc, un loc care ne-a placut enorm de mult. 🙂
A urmat o sedinta foto si apoi cununia religioasa si bineinteles petrecerea.
Petrecerea a avut loc intr-o locatie superba, pe malul unui lac, in apropierea Bucurestiului la Belvedere Ballroom.
Desi de cele mai multe ori nuntile in Bucuresti sunt pentru noi fotografii de nunta, lungi si grele, la nunta Silicai si a lui Daniel, am avut impresia ca suntem in alt oras deoarece au ales ca programul zilei lor sa fie cat mai relaxant si usor si sa se bucure de acea zi speciala pentru ei.
Ne-am simtit super alaturi de voi dragilor si bineinteles ca dupa o astfel de experienta a urmat si o sedinta TTD dar despre asta vom vorbi cu alta ocazie. 😀

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact