Skip to main content

Raluca & Adi – Fotografie Nunta Sibiu

By august 2, 2013mai 23rd, 2018Blog

Plini de viaţă, veseli, optimiști, zâmbitori şi foarte îndrăgostiți unul de celălalt – exact cum trebuie să fie doi tineri în ziua nunții lor, Raluca şi Adi formează o pereche superba de miri, lucru văzut şi in fotografiile de nuntă.

Deşi sunt din Craiova, tinerii îndrăgostiţi, iubitori de fotografii frumoase au hotărât ca minunatul eveniment să aibă loc în oraşul nostru iubit, Sibiu. Chiar dacă a fost o zi puţin mai răcoroasă de toamnă din octombrie, vremea nu a fost un inconvenient.

Foarte deschişi şi prietenoşi, am colaborat minunat împreună realizând nişte amintiri de neuitat. Le mulţumim că am avut plăcerea de a participa la un eveniment extrem de reușit, cu detalii elegante, cu o ceremonie religioasă foarte degajată, și cu o petrecere plină de voie bună, totul decurgând perfect la nunta lor.

În continuare lăsăm imaginile să spună mult mai bine întreaga poveste a acestei nunți  frumoase și pline de emoție şi voie bună!

Daca doriti sa contactati un fotograf nunta, accesati pagina de contect jadoris.com/contact

fotgrafie_nunta_14 fotgrafie_nunta_15 fotgrafie_nunta_17 fotgrafie_nunta_18 fotgrafie_nunta_16 fotgrafie_nunta_9 fotgrafie_nunta_10 fotgrafie_nunta_11 fotgrafie_nunta_12 fotgrafie_nunta_2 fotgrafie_nunta_7 fotograf nunta sibiu fotgrafie_nunta_4 fotgrafie_nunta_5 fotgrafie_nunta_1 fotgrafie_nunta_6 fotgrafie_nunta_3 fotgrafie_nunta_20 fotgrafie_nunta_23 fotgrafie_nunta_22 fotgrafie_nunta_21 fotgrafie_nunta_25 Fotografie Nunta sibiu fotgrafie_nunta_28 fotgrafie_nunta_27 fotgrafie_nunta_29 fotgrafie_nunta_30 fotgrafie_nunta_31 fotgrafie_nunta_32

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact