Skip to main content

Fotografie nou nascuti

Au trecut deja doi ani de la nunta prietenilor nostri, Cosmina si Mihai, iar acum a venit randul sa o fotografiem pe micuta lor Antonia la doar 8 zile de viata!

Fotografia de nou nascuti este imprevizibila deoarece de aceasta data, noi ca fotografi suntem la dispozitia micutilor si depindem de ei. O astfel de sedinta foto este recomandata in primele zile de viata, astfel bebelusul va dormi in mare parte a timpului.

Cand am ajuns la Cosmina si Mihai, pregatiti pentru sedinta foto de nou nascuti, Antonia era mai mult decat odihnita si nu parea sa aiba de gand sa doarma pe parcursul sedintei noastre foto. Insa dupa ce a papat bine de la mami, iar tati a luat-o in brate, aceasta s-a calmat si i-a venit cheful de somnic, permitandu-ne sa ii facem cateva fotografii.

Ne bucuram ca am avut ocazia sa o fotografiem pe micuta Antonia, iar rezultatele le vedeti mai jos. ­čÖé

fotografie nou nascuti-1fotografie nou nascuti-2 fotografie nou nascuti-5 fotografie nou nascuti fotografie nou nascuti-6 fotografie nou nascuti-7 fotografie nou nascuti-8 fotografie nou nascuti-11 fotografie nou nascuti-12fotografie nou nascuti-10 fotografie nou nascuti-13

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact