Skip to main content

Facem fotografie de nunta de multa vreme si ne bucuram de fiecare data cand avem ocazia sa fotografiem doi oameni minunati precum Roxana si Alex, care pun amintirile lor pe primul loc..
In ceea ce priveste ziua nuntii, totul a fost exact cum ne asteptam: bine organizat, atentie la detalii si doi oameni frumosi mereu cu zambetul pe buze. La petrecere atmosfera a fost de vis, cu greu am gasit cateva momente in care sa stam jos f.

Cateva zile mai tarziu ne-am reintalnit cu Roxana si Alex pentru sedita foto after wedding. Am plecat astfel spre castelul Corvinilor iar pe drum am decis sa ne oprim si la Rapa Rosie dar pentru ca nu stiam drumul si ne-am bazat pe gps, ne-am trezit cu autostrada in fata noastra f. Ne-am dat jos din masini si am inceput sedinta foto intr-un lan de grau proaspat secerat, perfect pentru o sedinta foto de dupa nunta.
Ne-am continuat apoi drumul spre castel, o locatie la care revenim mereu cu mult drag.
Au fost doua zile perfecte alaturi de acesti oameni deosebiti, iar noi asteptam ca drag sa ne revedem!

fotografie de nuntafotografie-de-nunta-70fotografie-de-nunta-71fotografie-de-nunta-72fotografie-de-nunta-73fotografie-de-nunta-74fotografie-de-nunta-75
fotografie-de-nunta-76 fotografie-de-nunta-77fotografie-de-nunta-78fotografie-de-nunta-79fotografie-de-nunta-80fotografie-de-nunta-81fotografie-de-nunta-82fotografie-de-nunta-84fotografie-de-nunta-85fotografie-de-nunta-87fotografie-de-nunta-86fotografie-de-nunta-83fotografie-de-nunta-88fotografie-de-nunta-89fotografie-de-nunta-90fotografie-de-nunta-91fotografie-de-nunta-92fotografie-de-nunta-93 fotografie-de-nunta-94fotografie-de-nunta-95fotografie-de-nunta-96fotografie-de-nunta-97fotografie-de-nunta-98 fotografie-de-nunta-99fotografie-de-nunta-100fotografie-de-nunta-103fotografie-de-nunta-101fotografie-de-nunta-104fotografie-de-nunta-105

Rochie: Otilia Brailoiu

Flori: Flower Shop

Muzica: Trupa Incognito

Make Up: Ciucurel Ana Veronica

Locatie: Hilton Sibiu

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact