Skip to main content

Pe Vicky am cunoscut-o prima oara la nunta Madalinei si a lui Patrick unde am fost fotograf nunta Bucuresti. Desi nu stiam in acel moment ca o sa ne fie mireasa, si ne-am auzit la telefon prima oara la cateva saptamani dupa acea nunta, am stiu imediat despre cine este vorba.  Am fost absolut siguri ca o sa fie o nunta superba dupa relaxarea cu care Vicky ne povestea si stia exact ce isi doreste chiar daca mai era mult pana in ziua nuntii.

Vicky si Cristi sunt doua persoane langa care iti face placere sa fii, iar daca esti fotograf de nunta esti norocos sa iti fie miri. Au fost cei mai relaxati miri pe care i-am avut anul acesta si asta probabil datorita faptului ca de-a lungul vietii au aflat care sunt lucrurile importante in viata si ca din orice poate iesi un lucru grozav.

Ziua nuntii a fost o zi cat se poate de fireasca, fara agitatie si stres. Vicky si Cristi au decis sa se pregateasca in locuri separate, Cristi pregatindu-se acasa iar Vicky la Ciresul Salbatic, locatia unde urma sa aiba loc si petrecerea. Prima oara s-au vazut in acea zi la capela de pe domeniul Stirbey, un loc superb de care am profitat la maxim pentru a realiza o parte a sedintei foto. Am continuat sedinta foto la Ciresul Salbatic, o locatie epica in mijlocul naturii, ce ii reprezinta perfect pe Vicky si Cristi prin libertatea ce o denota aceasta locatie. Despre party nu are rost sa vorbim prea multe, Vicky fiind mereu pe ring, plina de energie si voie buna!

Dragilor, ne-am simtit superb alaturi de voi si abia asteptam sa ne revedem la urmatoarea sedinta foto, de data aceasta in Sibiu! ­čÖé

Comments

comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact