Skip to main content

Fotograf nunta Bucuresti
Alexandra si Radu sunt acel tip de oameni care te fac sa te simti binevenit in familia lor. Inca de la prima noastra intalnire (pe skype), i-am simtit ca pe niste prieteni mai apropiati iar cand am ajuns la ei acasa in Bucuresti pentru a le fotografia nunta, ne-au asteptat cu bratele deschise, foarte primitori. Ne-a placut foarte mult partea de pregatiri, Alexandra si Radu fiind foarte relaxati si fara prea mult stres. A fost o atmosfera intima si au fost inconjurati de prieteni si familie in una din cele mai importante zile din viata lor.

Nunta celor doi a avut loc la pavilionul Printesa Nadeja de pe domeniul Stirbey, asa ca ne-am decis sa facem aici si o scurta sedinta foto, ne-am plimbat pe la Palatul Stirbey si in jurul lacului dupa care ne-am intors la pavilion unde a avut loc in aer liber cununia civila, urmata de cea religioasa in fata capelei Sfanta Treime de pe acelasi domeniu.

Cat despre petrecere, toata lumea s-a distrat, Alexandra si Radu au fost sufletul acesteia, iar pentru noi a fost o placere sa le fim alaturi! Dragilor sunteti minunati! Va pupam! 🙂

Comments

comments

Join the discussion One Comment

  • Fiecare fotografie din acest articol este incarcata de emotie. Toate la un loc compun povestea unui eveniment reusit. Sunt si eu la inceput de drum si pot sa spun ca am avut ce admira. Mult succes in continuare!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact