Fotograf nunta Bucuresti
Alexandra si Radu sunt acel tip de oameni care te fac sa te simti binevenit in familia lor. Inca de la prima noastra intalnire (pe skype), i-am simtit ca pe niste prieteni mai apropiati iar cand am ajuns la ei acasa in Bucuresti pentru a le fotografia nunta, ne-au asteptat cu bratele deschise, foarte primitori. Ne-a placut foarte mult partea de pregatiri, Alexandra si Radu fiind foarte relaxati si fara prea mult stres. A fost o atmosfera intima si au fost inconjurati de prieteni si familie in una din cele mai importante zile din viata lor.

Nunta celor doi a avut loc la pavilionul Printesa Nadeja de pe domeniul Stirbey, asa ca ne-am decis sa facem aici si o scurta sedinta foto, ne-am plimbat pe la Palatul Stirbey si in jurul lacului dupa care ne-am intors la pavilion unde a avut loc in aer liber cununia civila, urmata de cea religioasa in fata capelei Sfanta Treime de pe acelasi domeniu.

Cat despre petrecere, toata lumea s-a distrat, Alexandra si Radu au fost sufletul acesteia, iar pentru noi a fost o placere sa le fim alaturi! Dragilor sunteti minunati! Va pupam! 🙂

Comments

comments

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna-ne
Contact