Pentru ca ne gandim la voi, viitori miri

Am pregatit niste Sfaturi

Fotografii de nunta sunt persoanele care sunt mereu langa miri, de la inceputul nuntii si pana la sfarsitul acesteia, iar de-a lungul timpului in cei 10 ani de cand facem fotografie de nunta am vazut aproape cam tot ce se putea vedea in ceea ce priveste nuntile.

Nu de mult povesteam cu o viitoare miresuca de-a noastra care ne-a cerut cateva sfaturi legate de organizarea nuntii si ne-am dat seama ca ar fi o idee faina sa punem aici cateva sfaturi legate de organizarea nuntii, sfaturi adunate dupa multi ani.

Am putea sa facem o lista cu tot ce ne-a placut si ce nu ne-a placut, pana acum la nuntile la care am luat parte, dar  ne-am gandit ca cel mai bine ar fi sa va spunem putin despre cum decurge ziua unei nunti in linii mari. Tot ce veti citi mai jos reprezinta o parere personala si daca la sfarsitul acestui articol ramaneti doar cu o idee dupa care sa va ghidati in organizarea nuntii aceasta ar trebui sa fie:

Este nunta voastra si tot ce faceti, faceti pentru voi!

Adina & AndreiJadoris Photography

Ce este important

Nunta este scumpa. In zilele noastre, putem vorbi despre o industrie a nuntilor. Incepand de la weddingplaner, restaurant si pana la toti furnizorii implicati toate vor avea un cost. Nu trebuie sa va sperie aceste lucruri, insa trebuie sa va dati seama ce este important pentru voi.

Cu ce vreti sa ramaneti, pe ce puneti mai mult pret? Daca ar fi dupa noi, am putea numi nunta ca fiind o experienta memorabila alaturi de prieteni si familie, de care sa-ti aduci aminte cu drag peste ani si ani. 🙂

Amintirile voastre?

Spre exemplu daca amintirile voastre sunt importante pentru voi, ar fi bine sa alegeti un fotograf si un videograf care sa va ofere ceea ce va doriti.
Dar daca nu stiti inca ce va doriti, parerea noastra e ca pachetul foto-video nu este mereu cel mai avantajos. poate fi mai ieftin, dar nu credem ca vreti ca amintirile voastre sa fie ieftine. Gasiti acel fotograf sau videograf care va place cu adevarat!

Alegeti furnizorii care va plac

A alege acei furnizori este ca si cum ti-ai alege niste prieteni, deoarece sunt mereu cu tine pe parcursul zilei si nu este nimic mai important decat sa te simti in largul tau alaturi de ei.
Alege furnizorii langa care te simti bine, care iti vor face ziua mai placuta si usoara, oameni cu care ai putea fi prieten si al caror stil si mod de lucru iti place.

Fotograf

Daca ati fost pana acum la o nunta, si suntem siguri ca ati fost, sigur ati observat fotograful care e mereu langa miri. Alegeti un fotograf cara va poate oferi amintirile pe care vi le doriti dar si langa care va face placere sa va aflati.

Videograf

Ati ales deja un fotograf? Alegeti un videograf dupa aceleasi criterii dupa care ati ales fotograful.

Dj/Formatie

Dj-ul si/sau Formatia vor intretine atmosfera intreaga noapte. Alegeti in functie de gusturile voastre si nu ale invitatilor. Daca voi va veti simti bine, acest lucru se va vedea si ringul va fi mereu plin.

Wedding palnner

Cu siguranta un ajutor bine venit! In ziua nuntii veti fi mult mai linistiti stiind ca cineva se va ocupa de orice ar putea interveni.

Local, bar, dulciuri, entertainment

Poate fi o livada cu meri sau un restaurant pe malul unui lac, alegeti ce va place!

Flori, decoratiuni, photoboth

Micile atentii fac diferenta. Fiti unici!

Personalizati  Nunta

In ziua de azi nuntile sunt diferite si pana acum putem spune ca nu am vazut doua nunti la fel. Mereu le spunem mirilor nostri sa isi personalize nunta, sa o faca pentru ei si sa ii reprezinte.

Rochie, costum

Abordati o tema care are o insemnatate pentru voi, si in care va simtiti confortabil, o sa fie o zi lunga :)) .

Decoratiuni

Unii dintre mirii nostri care calatoresc mult, au ales ca tema nuntii lor sa fie calatoriile asa ca si-au personalizat nunta cu amintiri ce le-au adunat de-a lungul timpului din calatoriile lor.

Unde ma pregatesc?

In casa parinteasca sau intr-un hotel. Orice ai alege important este sa te simti confortabil!

Tematica

Alegeti orice va reprezinta pe voi si fiti originali.

Ai nevoie de inspiratie? Vezi mai multe

Imortalizeaza momentul, emotii

In ziua nuntii emotiile sunt un lucru normal si cu siguranta cel putin la fel de multe emotii vor avea parintii vostri. Privirea mamei cand isi vede fica imbracandu-se in rochia de mireasa, imbratisarea tatalui sunt momente unice iar fotograful tau le va imortaliza. Sunt cele mai frumoase amintiri cu care vei ramane dupa nunta si le vei revedea cu drag peste ani.

Desi ortodocsi fiind mare parte dintre noi, unii miri aleg ca mireasa sa fie dusa la altar de tatal ei iar acest moment este unul din preferatele noastre.

Deleaga

Am luat parte la peste 200 de nunti ca si fotografi si am crezut ca le-am vazut pe toate si nu ne poate scapa ceva. Nu cu mult timp in urma ne-am aflat si noi de cealalta parte a obiectivului si nu credeam ca putem uita ceva…..ajunsi la biserica ne-am dat seama ca plecasem fara verighete. Cea mai buna decizie pe care am luat-o a fost sa avem un prieten care sa se ocupe de situatiile neprevazute, asa ca am recuperat verighetele si am putut continua linistiti.

Delegati sarcinile din ziua nuntii pentru a va putea bucura linistiti de ziua voastra.

Programul  unei nunti

Ziua nuntii este o zi agitata si depinde de tine sa o faci cat mai usoara, sa eviti graba din acea zi, zi pe care ar trebui sa o traiesti din plin! Alege din timp make-up artistul, hair-stylist-ul si vorbeste cu preotul pentru a-ti putea fixa orele care le doresti pentru acea zi. De cele mai multe ori mirii nostri ne intreaba cat timp trebuie sa isi lase pentru fiecare parte a zilei asa ca vom incerca sa va spunem in linii mari cat dureaza fiecare etapa. Tineti minte ca sunt timpi orientativi si pot sa difere in functie de ce va doriti, de zona unde faceti nunta sau in functie de traditii si obiceiuri.

1

MakeUp & Hair Styling

MakeUp Artist-ul & Hair Stylist-ul va sti cel mai bine de cat timp are nevoie in functie de complexitate. Alocati-va inca 15 minute in plus fata de cat ati discutat cu ei. Mai bine sa bei o cafea decat sa te agiti ca ai intarziat.
2

Pregatiri

O data ajunsi acasa, lasati-va in jur de o ora pentru a va putea pregati in tihna si fara graba. Garantat veti avea si cadre faine cu voi pregatindu-va si este unul din putinele momente intime din intreaga nunta pe care nu le mai poti recreea.
3

Cununia Civila

Fie ca alegeti sa o faceti in alta zi sau in ziua nuntii, 30 minute sunt suficiente pentru tot ce tine de cununia civila.
4

Cununia Religioasa

Indiferent de religia voastra, sfatul nostru este sa va alocati in jur de o ora pentru cununia religioasa. Va fi suficient pentru cununia religioasa si pentru felicitarile ce urmeaza dupa aceasta.
5

Sedinta Foto

Ca si fotografi putem vorbi mult despre aceasta parte dar cel mai bine sariti la urmatorul punct unde vorbim pe larg despre sedinta foto.
6

Party

Probabil dupa dans, etapa unde abia asteptati sa ajungeti. Party hard!

Sedinta foto

Nunta voastra este o poveste iar fotografiile voastre trebuie sa spuna acea poveste. Emotiile, bcuriile si toate momentele se vor regasi in acea poveste dar cu siguranta veti dori si cateva fotografii cu parintii vostri, prietenii si unele doar cu voi doi. Deoarece ziua nuntii este incarcata si de multe ori agitata, sedinta foto este acel moment cand le puteti face, asa ca atunci cand va organizati nunta nu uitati sa alocati timp si pentru ea.

Dupa nunta, puteti alege sa faceti o sedinta foto After Wedding.
Cu siguranta veti fi mai relaxati si puteti alege o locatie speciala pentru voi sau una mai exotica.

Ziua nuntii

Cu cat mai mult cu atat mai bine dar cel putin 1-2 ore. Nu uitati ca sedinta foto, pe langa fotografiile cu voi doi, implica si fotografiile cu prietenii, familia si domnisorii/domnisoarele de onoare.

After wedding

Alegeti o locatie care sa va reprezinte. La aceasta sedinta foto o sa fiti mult mai relaxati iar timpul nu va mai fi o problema. Bucurati-va de o experienta unica cu fotograful vostru. 🙂

Ai nevoie de inspiratie? Vezi mai multe

Ce este cu adevarat important

Nunta este doar o zi.. Casnicia este pe viata. Toata munca pe care o depuneti pentru acea zi va fi degeaba daca nu va puteti bucura de ea. Nunta ar trebui sa fie o reflexie a ceea ce simtim pentru partenerul nostru, asa ca distrati-va, bucurati-va si tineti minte ca este ziua voastra. O sa treaca foarte repede.
Daca va puneti viziunea in scena si o faceti “a voastra” o sa fie cel mai faina zi a voastra si o sa aveti cel mai misto sentiment de multumire.
Alege din timp “lucrurile importante” precum restaurantul si fotograful. Va veti simti mult mai linistiti.

Nunta tine doar 20 de ore

Emotile va vor spune povestea

Amintirile sunt vesnice

Casnicia tine o viata

Now booking 2020 weddings

Vrei sa ne cunoastem?

    Numele (obligatoriu)

    Adresa de email (obligatoriu)

    Data Evenimentului

    Locatia Evenimentului (Oras, Restaurant)

    Spuneti-ne despre evenimentul vostru (obligatoriu)

    Folosind acest formular sunteti de acord cu stocarea si prelucrarea datelor transmise conform politicii GDPR.

    Te rog dovedește că ești om selectând mașina.